D:DREAM Missie & Visie

Missie

De TU Delft | Dream Team status is niet iets wat elk studentenproject zomaar krijgt. Maar wat is nou precies een TU Delft | Dream Team en waar staat D:DREAM eigenlijk voor? D:DREAM staat voor 'Delft: Dream Realization of Extremely Advanced Machines'. Die machines kunnen van alles zijn, van een exoskelet waarmee mensen met een dwarslaesie weer moeten kunnen lopen tot raceboten op waterstof. Ze worden gekenmerkt doordat ze bijvoorbeeld extreem zuinig zijn, dat ze op duurzame energie aangedreven worden, of omdat ze technisch innovatief zijn. Onder D:DREAM valt het concept en de community in z'n geheel met daaronder de TU Delft | Dream Teams, de Bijzondere Projecten en de TU Delft | Dream Hall met zijn staffleden.

De multidisciplinaire teams van voornamelijk Delftse studenten werken hard om aan het eind van het jaar een geweldige prestatie neer te zetten. Om de wereld te laten zien dat door hun aanpak grenzen kunnen worden verlegd.
Ze zijn gedreven en volhardend, maar ook realistisch. Gedurende het jaar leren ze hun hun sterke punten benutten en hun valkuilen te omzeilen. Dit maakt de leden van de TU Delft | Dream Teams tot extra goede ingenieurs.

The freedom to shape your dream of radical innovation in multidisciplinary teams.

Visie

De D:DREAM visie biedt voor studenten die extra uitdaging zoeken de mogelijkheid om in een veilige omgeving kennis en kunde te vergaren in uitdagende en maatschappelijk relevante technische projecten. Centraal staat: "De vrijheid om je droom van radicale innovatie teamsgewijs vorm te geven." Bij voorkeur zal D:DREAM vertegenwoordigd zijn door studenten van alle faculteiten van TU Delft, open staan voor participatie met MBO, HBO en ander WO en tracht D:DREAM een brug te vormen met het onderwijs en onderzoek van TU Delft.

The Dream Hall offers a professional environment in which intrinsic motivated students can develop, learn to discover and implement essential skills needed to become top engineers.