1810 - Constructeur Offshore Equipment

Attention: This vacancy is in Dutch. However EU engineers are welcome to apply and also non-EU engineers graduated in the Netherlands or eligibly for an orientation year.
SUPAIR is a recognized sponsor of the IND and specialized in all IND applications.

Het bedrijf

Sinds 1836 is dit bedrijf in Noord-Holland een aanbieder en service provider van maatwerk offshore kranen en equipment. Van engineering tot en met service en onderhoud: het gehele proces houden zij in eigen hand.

Tijden veranderen en het bedrijf verandert mee: ze zijn zeer actief op het gebied van de verduurzaming van techniek en de daarbij behorende duurzame markten.

Op hun locatie in Noord-Holland zijn zowel het kantoor als de werkplaats gevestigd. Dit biedt de kans om het gehele proces, van ontwerpen tot bouwen van de kranen en equipment, van dichtbij mee te maken. Ook zorgt dit voor een ultieme samenwerking, omdat snel geschakeld kan worden tussen alle afdelingen.

De functie

Zonder technische tekeningen en goede voorbereiding van een constructeur/tekenaar, kan een constructie niet gebouwd worden. In samenwerking met het team en de manager bestudeer je de projectspecificaties en kom je tot een goed, maakbaar en innovatief eindproduct dat voldoet aan de eisen van de klant. Je werkt aan het tekenen en berekenen van nieuwe of bestaande constructies voor de offshore- en havenindustrie.

Wat ga je zoal doen?

  • Analyseren van de opdracht, de specificaties, planning en budget.
  • Raadplegen van eerdere (vergelijkbare) projecten, standaards en andere informatie die van toepassing kan zijn op het ontwerp.
  • Verkennen van nieuwe mogelijkheden voor een innovatief ontwerp.
  • Het maken van visualisaties en tekeningen in 3D en/of 2D.
  • Technisch uitwerken van berekeningen, tekeningen en ontwerpen.

Je bent een belangrijke speler, omdat jij tijdens het gehele project van A tot Z een optimale technische ondersteuning kan bieden. Niet alleen ondersteun je; jij bepaalt hoe de constructies eruit komen te zien. Voldoet het ontwerp aan de wensen van de klant? Is de constructie maakbaar? Dat breng jij allemaal in beeld!

Jouw ontwerp blijft niet bij een 3D model op je monitor. Veel van de constructies komen naar de werkplaats toe voor bijvoorbeeld assemblage en tests voor ingebruikname. Zo zie je daadwerkelijk resultaat van je werk.

Interesse in een baan in de offshore branche? Lijkt het jou fantastisch om zware en innovatieve hijsconstructies te bedenken én te ontwerpen?
Reageer dan meteen!

Functie eisen

  • Minimaal HBO, richting Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Offshore Engineering of vergelijkbaar
  • Werkervaring is een pre in de machinebouw / (hijs)installaties, óók als je dat tijdens je studie hebt gedaan
  • Proactief en zelfstandig
  • Een teamspeler en goede communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met Inventor is een groot voordeel
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en schrift

Geïnteresseerd?

Bel/mail ons of schrijf je direct in! Tel: 015 278 65 27 / info@supair.tudelft.nl

1810