Onderwijs

Op het gebied van energie biedt de TU Delft onderwijs aan in al haar disciplines en op allerlei niveaus: van Bachelor tot PhD, van scholieren tot Post-Masters. De TU Delft kent vele energievakken, enkele energie- opleidingen en energieke studentenprojecten. Bekijk hier het overzicht van alle vakken, minoren, opleidingen en vele projectmogelijkheden op het gebied van energie.  

Scholieren

Ben je scholier en op zoek naar inspiratie voor je profielwerkstuk? Wil je meer weten van studies op het gebied van energie? Op deze pagina vindt je een overzicht met informatie over energievraagstukken voor je profielwerkstuk en alle bacheloropleidingen van de TU Delft.

Bachelorstudenten

Als Bachelorstudent kun je op allerlei manieren in aanraking komen met energievraagstukken. Wil jij een introductie op windenergie? Ontwerp jij de nieuwe Nuna, de racewagen op zonne-energie? Organiseer jij een excursie naar een gascentrale? Bekijk de minoren en projecten die je bij de TU Delft kunt doen.

Masterstudenten

Ben jij geïnteresseerd in een Master waarbij je je specialiseert op energievraagstukken of in projecten rondom een bepaald energiethema? Bekijk hier het aanbod van specialisaties, vakken, projecten en programma’s bij de TU Delft.

Doctoraal

De TU Delft biedt zeer uiteenlopende promotieplekken aan variërend van onderwerpen in wetenschap, engineering of design. Op zoek naar een onderzoeksonderwerp rondom het thema energie? Klik op de onderstaande links of bekijk het actuele overzicht voor nieuwe promovendi op www.vacaturesindelft.nl.

Postacademisch

Bent u een professional of manager met enige jaren ervaring in de energiewereld? Delft Top Tech en stichting Postacademisch Onderwijs bieden opleidingen aan die speciaal ontwikkeld zijn voor professionals die hun  kennis wil verbreden en verdiepen.

Online learning

Click here if you are interested in online learning on the topic of sustainable energy.