Master’s Week

20 februari 2023 17:00 t/m 23 februari 2023 20:00 | Zet in mijn agenda

Van 20 tot en met 23 februari kunnen aankomende masterstudenten een Master’s Week bezoeken, met verdiepingssessies over MSc-programma's en toelating, een inspiratiesessie over maatschappelijke thema’s en een markt in de Aula.

Online Kick-off Event (20 februari 17:00 - 18:00 CET) 

Wat is jouw passie? Wat drijft jou? Neem deel aan het online Kick-off Event op 20 februari, en ontdek hoe studenten, alumni en onderzoekers van de TU Delft bijdragen aan vier grote maatschappelijke thema's: Climate & Energy, Health & Care, Resilient Cities & Mobility en Digital Society. De gastheer van het event is Stefan Buijsman (Assistant Professor TBM).

De gastsprekers zijn:

  • Cecile Volten, thema Digital Society, PhD facilitators of financial cybercrime (TBM)
  • Niels van Damme, thema Health & Care, MSc student Microeletronics (EWI)
  • Hanna Adamczyk, thema Resilient Cities & Mobility, MSc student Architecture (BK)
  • Friso Hartog, thema Climate & Energy, Spin-off MuTech (LR)

Online Toelatingssessies (20 februari 18:00 - 19:00 CET) 

Na het Kick-off Event staan twee simultane sessies over toelating op het programma, een voor internationale studenten en een voor schakelaars.

Online MSc Programma Sessies (20 – 22 februari 17:00 - 20:00 CET) 

Neem deel aan de programmasessies om alles te weten te komen over de masteropleidingen waarin je geïnteresseerd bent en stel al je vragen.  

On campus Master’s Market (23 februari 17:00 – 20:00 CET)

Op 23 februari sluiten we de Masterweek af met een mastermarkt op de campus. Ontmoet huidige MSc-studenten van de opleidingen waarin je geïnteresseerd bent en vraag hen naar hun ervaringen aan de TU Delft en bij die specifieke opleiding. Je kunt je ook inschrijven voor een campusrondleiding van een uur om een indruk te krijgen van de campus.