Hackathon van Medical Delta

17 februari 2024 10:00 t/m 18 februari 2024 17:00 - Locatie: Huszár, Hooikade 13, 2627AB, Delft - Zaterdag 17 (10:00-21:00) en zondag 18 februari (10:00-17:00) | Zet in mijn agenda

Wat is het evenement?

De Young Medical Delta Hackathon 2024 is een jaarlijks evenement georganiseerd voor studenten. De Hackathon omvat uitdagende casussen over onderwerpen gerelateerd aan gezondheidstechnologie, workshops, interdisciplinaire teams, goodies, prijzen, plezier, eten en meer.

Voor wie is het evenement?

De Hackathon 2024 is bedoeld voor HBO, WO Bachelor, Master, en PhD studenten die geïnteresseerd zijn in het gebied van medische technologie. Het begrip 'medische technologie' wordt ruim geïnterpreteerd, waardoor alle studenten die een bijdrage aan de gezondheidszorg, in de breedste zin van het woord, willen leveren worden aangemoedigd om deel te nemen. 

Waarom dit evenement?

De Hackathon 2024 creëert een bijzondere gelegenheid voor studenten om hun technische innovaties te demonstreren aan een deskundig panel. Het benadrukt bovendien de waarde van interdisciplinaire samenwerking in technologische oplossingen en biedt een platform voor erkenning en waardevolle netwerkverbindingen.

Prijzen?

Alle deelnemers ontvangen educatieve workshops en begeleiding van professionals tijdens de gehele Hackathon en een uitgebreid lunch en diner arrangement.  
Winnaars ontvangen mooie prijzen en erkenning binnen onze uitgebreide academische en professionele netwerken.

Meld je nu aan voor 26 januari:  Young Medical Delta Hackaton | Medical Delta