Lunchlezingenreeks EWI: Lezing over AI-powered ECG wearable classifier

15 februari 2024 12:45 t/m 13:40 - Locatie: EWI Lecturezaal Boole | Zet in mijn agenda

Health Month EWI Lunch Lecture Reeks

Tijdens de februari Health Month maand zullen verschillende EWI-onderzoekers lunchlezingen geven over het gezondheidsonderzoek dat we binnen de faculteit doen, en hun fantastische werk binnen pati├źntgerichte technologische gezondheidszorg laten zien. Ben jij een master- of PhD-student, of onderzoeker, en wil je met je werk impact maken op de gezondheidszorg? Neem dan deel aan ├ę├ęn of meerdere van deze interessante lezingen en ontdek hoe wij verschillende uitdagingen op het gebied van gezondheid en welzijn te lijf gaan.

Abstract van de lecture AI-powered ECG wearable classifier by Rajendra Bishnoi

Geautomatiseerde ECG-interpretatie is het gebruik van kunstmatige intelligentie en patroonherkenningssoftware en kennisbanken om de interpretatie, testrapportage en computerondersteunde diagnose van elektrocardiogramgegevens van een pati├źnt automatisch uit te voeren. Onderzoeker Rajendra Bishnoi werkt aan een draagbare versie van de AI-aangedreven ECG-classificator. Neem deel aan deze interessante lezing over geautomatiseerde AI-classificatie van ECG-gegevens die helpt bij het diagnosticeren van pati├źnten, voordat artsen zelf onderzoek kunnen doen.