Wetenschapper bij de TU Delft

De energietransitie, het klimaat, de digitale samenleving, gezondheid, mobiliteit en urbanisatie. Uitdagingen genoeg voor jou om met wetenschap, engineering en ontwerp een bijdrage te leveren aan een betere samenleving. Bij de TU Delft krijg je fantastische wetenschappelijke collega’s, waarvan velen tot de top van hun discipline behoren. Je werkt vaak in multidisciplinaire teams, zowel met collega-wetenschappers als met bedrijven en overheid. De intellectuele vrijheid die je hier ervaart, is uniek. En dat binnen een open internationale community.

Met andere wetenschappers en docenten verzorg je het onderwijs. De TU Delft biedt 16 bachelor- en 32 masterprogramma’s. Onze studenten zijn wereldberoemd met hun successen in competities als de World Solar Challenge, Hyperloop en Project March. De kennis en ervaring die zij bij ons opdoen zijn van onschatbare waarde! Onze wetenschappers verspreiden hun kennis ook via online education.

De researchfaciliteiten op onze campus zijn state of the art: quantumonderzoek, windtunnels, cleanrooms, biotech, robotlabs, noem maar op.

Kom je niet uit Nederland? De Coming to Delft Service helpt jou en je gezin om hier een goede start te maken.

Bekijk waar je toekomstige collega's mee bezig zijn. Lees TU Delft Stories

Bekijk waar je toekomstige collega's mee bezig zijn. Lees TU Delft Stories