Voorjaarsvakantie Programma

Volg ons pilotprogramma Science Centre on Tour of ga programmeren in Minecraft

Gratis Pilotprogramma Science Centre on Tour

23 februari 2024 om 10:00 | 12:30 | 15:00

Word jij onze junior wetenschapper? Bij TU Delft's "Science Centre on Tour" zoeken we avontuurlijke kids (8-12 jaar) om ons nieuwste programma te testen. Duik in boeiende thema's zoals futuristisch wonen, gezondheidswetenschap, digitale wereld en klimaat! 🏙️💻🌍 Je krijgt een spannende workshop - maar welke? Dat blijft nog even geheim! Jouw input helpt ons om overal kinderen te inspireren. Doe mee en laat je hersens kraken!

Let op: Alleen voor kinderen
tussen de 8-12 jaar
Programma:
 Â±1,5 uur (demo + workshop)
Toegang: Gratis in ruil voor je feedback
Locatie: TU Delft Science Centre

Leren programmeren in Minecraft

Wil jij leren programmeren? Houd jij van Minecraft?
Deze workshop is uitverkocht.

Tijdens deze serious game leer je door het doorlopen van de levels de basics van deze internationale taal.
Weet jij je robot door alle opstakels te programmeren? De workshop kost €1,50.

Benieuwd naar wat je te wachten staat? Youtuber Djuncan speelde het spel en vertelt je er alles over.

@Home

Leren programmeren doe je ook thuis

De workshops is uitverkocht. Maar geen paniek. Je kunt ook thuis leren programmeren in Minecraft. Je moet hiervoor wel al het spel in je bezit hebben, maar de add-on kun je geheel gratis downloaden.

Wist je dat wij ook workshops geven voor jouw hele klas? Check daarvoor deze website.