Welkom bij Delft meet

Delft meet is een Citizen Science project waarin er verschillende onderzoeken worden gedaan. Door gebruik te maken van burgers komen onderzoekers snel aan hun data. Een project wat al enige tijd succesvol loopt is het WaterLab. Op deze website lees je er meer over.

Check "Doe mee aan onderzoek" om te zien welke projecten er lopen en hoe jij onderzoeker kunt worden. Er is altijd wat te doen bij WaterLab: vanaf nu kun je bij ons een Drinkable Rivers-meetkit lenen om waterkwaliteit te meten. Ook zijn we deze herfst druk bezig met alweer de derde editie van Delft Meet Regen. Of probeer ook eens een highscore te halen door het water schoon te houden bij ons online spel HydroHero!

 

Wat is het WaterLab?

Het WaterLab is een platform voor Citizen Science in wateronderzoek. Met citizen science kan iedereen die dat wil een onderzoeker worden. Bij het WaterLab kun je helpen met onderzoek doen door mee te denken over actuele watervraagstukken en data te verzamelen, samen met verschillende onderzoekers en wetenschappers. Vele handen maken licht werk!