Raam expositie: House of Henri

Welkom bij de website van onze tijdelijke expositie ‘House of Henri’. Vanaf 26 januari kun je de wereld van Henri ontdekken in het Huis van Delft. Deze tentoonstelling is een samenwerking tussen de TU Delft Science Centre en studenten van de faculteiten Bouwkunde en Industrieel Ontwerpen.

In september zijn studenten van de minor ‘Spaces of Display' begonnen aan een creatieve reis om individuele ontwerpen te maken geïnspireerd door de Henri Baudet Collectie. Dit heeft geresulteerd in 16 unieke ontwerpen voor een tentoonstelling in de Innovation Gallery, in het Huis van Delft. De ontwerpen geven aandacht aan Henri Baudet en zijn collectie, middels verschillende eigen interpretaties en perspectieven. De Henri Baudet Collectie is een van de vele collecties van de Academische Collecties van de TU Delft die een materieel onderdeel van het academisch erfgoed vormen. Als afsluiting van de minor is door alle studenten een gezamenlijke tentoonstelling ontworpen en gerealiseerd in het Huis van Delft.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Kom tussen 26 januari en 18 februari naar het Huis van Delft, of ontdek de 16 ontwerpen die gemaakt zijn door de studenten middels de linkjes hieronder.

Simon Leclercq - BREWING OVER TIME: het verhaal van mensen en koffie
Anne van Dongen - Koffie door de jaren heen
Isabel Jong Tjien Fa - Mensen in Verbinding: over afstand en tijd
Britt Maes - How to disassemble?
Alexandra Brinkerink - Radiant Transitions
Annabelle van Beveren - Materials Against The Light
Lisette van der Ven - Precious Plastic
Loraine Prins - This was the news
Paul Weber & Dwayne van Gorkom - 10 Principles of Good Design
Mia Margolis - Longing for Less
Sophia Hassel - Revolution through Repetition
Roos Burkens - Polaroid: between art and technology 
Martijn de Gier - Recht op Reparatie
Claire de La Rochefoucauld - How does your life sound?
Fatma Günaydin - LOVE IN THE AIR
Floor Karstens - A sound to remember