Uitbreiding online programma in het vierde kwartaal

Nieuws - 30 april 2020 - Communication

Het vierde kwartaal is reeds gestart, een mooie aanleiding om ons online programma flink uit te breiden! Vanaf 11 mei starten er meerdere online cursussen en 1-op-1 adviesgesprekken via Zoom. Deze cursussen bieden wij eenmalig gratis aan voor alle X-klanten, zodat we deze uitzonderlijke periode samen zo fijn mogelijk door komen. Op maandag 4 mei om 13:00 uur gaat de inschrijving open en kun je je via de website inschrijven. Daarnaast starten we maandag 4 mei met een breder palet aan ticketuren, ook via Zoom.

Ticketuren
Was je in het bezit van een geldig X-abonnement op het moment van sluiting van X, donderdag 12 maart, dan kun je gratis deelnemen aan alle online ticketuren en 1-op-1 adviesgesprekken voor zolang X gesloten blijft. Had je op dat moment geen X-abonnement? Dan kun je voor het symbolische bedrag van €6,- een online maandabonnement afnemen; de ‘Online X subscription’.

Inschrijving voor ticketuren is zoals je gewend bent om 13:00 uur. Als het ticketuur in de ochtend plaatsvindt, dan kun je je de dag ervoor inschrijven. Een kwartier voordat de les begint, sluit de inschrijving. In dat kwartier ontvang je van de hosts een link naar de meeting.

Schrijf je in voor een online cursus
Op maandag 4 mei om 13:00 uur gaat de inschrijving voor alle online cursussen van start. Let op, de inschrijving geldt voor alle cursussen maar de startdatum kan per cursus variëren. Ook is de duur per cursus verschillend, al bestaan de meeste cursussen uit een reeks van vijf lessen. Kijk op de pagina van de cursus van jouw keuze of in het online rooster wat de aanvangsdatum en duur van de cursus is.

Compleet overzicht
Ben je benieuwd naar wat je allemaal kunt gaan doen in het vierde kwartaal? Voor het complete overzicht van al het online aanbod in Q4 kun je terecht op het online rooster op de website. Ook blijven we een deel van ons aanbod aanbieden via ons openbare Instagram-account x.tudelft (https://www.instagram.com/x.tudelft/).

Omdat het online programma via Zoom nieuw is, zijn deze activiteiten nog volop in ontwikkeling. We zijn daarom erg benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe ging het? Waar kunnen we nog verbeteringen aanbrengen? Laat het ons weten via hosts-x@tudelft.nl

Hoe werkt de inschrijving stapsgewijs:

  • Ga naar onze website: www.tudelft.nl/x, kies in het menu voor ‘Aanbod’ en vervolgens voor ‘Direct inschrijven’.
  • Log in met je NetID (klik op het TU Delft-logo rechts).
  • Ga naar ‘Reserveren’ rechtsboven in het menu.
  • Kies de online optie van jouw keuze en vervolgens het tijdsslot dat jou uitkomt.
  • Je ontvangt direct een mail ter bevestiging van jouw inschrijving. Daarnaast ontvang je vlak voor de online meeting een mail van de hosts met daarin de unieke link naar de online meeting via Zoom.
  • Zorg dat je op tijd klaar zit voor de activiteit waarvoor je je hebt ingeschreven.
  • Veel plezier en succes!

Heb je vragen of heb je nog geen inlog, mail dan onze hosts via hosts-x@tudelft.nl.