Onze verhuur- en cateringopties laten de mogelijkheden zien zoals we die graag aanbieden onder normale omstandigheden. Met aanpassingen kunnen we echter veel mogelijk maken, dus neem contact met ons op om in een persoonlijk (digitaal) gesprek alles volgens jouw wensen en de geldende maatregelen af te stemmen.

X TU Delft biedt de mogelijkheid om op een unieke locatie – midden op de campus van de TU Delft – elke vorm van evenement of meeting te organiseren! Weet je nog niet precies in welke vorm, dan denkt het ervaren team – Linda, Marilyn, Sijmen en Manuel – graag vanuit een persoonlijke benadering met je mee om je idee tot een succes te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel een ruimte te huren.

Ruimtes

Wij bieden ruimte voor 5 tot 6.000 bezoekers, met de keuze uit meer dan vijftig ruimtes zowel binnen als buiten. Of je nu een intieme brainstormsessie of workshop wilt organiseren of een grootschalig evenement zoals een sportdag of beurs; voor elke gelegenheid heeft X een passende ruimte.

Bekijk de mogelijkheden

Professionele ondersteuning

Het team faciliteert ruim 500 meetings en 100 evenementen per jaar en heeft alle kennis in huis, ook als je de complete organisatie uit handen wilt geven. Daarnaast kunnen wij volledige technische ondersteuning bieden, denk hierbij aan alle vormen van audio- en visuele middelen.

Catering

Het ervaren cateringteam biedt een uitgebreid aanbod aan arrangementen ondersteunend aan je meeting of event, zowel bij X als op jouw gewenste locatie. Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw (dieet)wensen en allergieën.

Bekijk de mogelijkheden

Contact

Wil je een aanvraag doen of meer informatie ontvangen? Mail ons je wensen via hospitality-x@tudelft.nl en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Wil je geen relevant nieuws missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.