Veiligheidsmaatregelen coronavirus

Laatste nieuws

03 december 2021

Update over de ticketuren, fitness, cursussen en Open Studio!

Vorige week was het weer zover; een persconferentie met een nieuwe set maatregelen in deze coronacrisis. Helaas is het niet meer mogelijk om ons aanbod na 17.00 plaats te laten vinden. We vinden het ontzettend belangrijk dat jij waar mogelijk kunt blijven genieten van het aanbod van X. Daarom hebben we jou aan het begin van deze week gevraagd waar jouw behoefte ligt in deze tijd en zijn wij druk bezig geweest om te kijken welke organisatorische mogelijkheden er zijn.

29 november 2021

Update coronavirus: eerdere sluitingstijd, mondkapjesplicht en 1,5-metermaatregel

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november is aangekondigd dat veel sectoren vanaf zondag 28 november voor een periode van drie weken van 17.00 - 05.00 uur de deuren moeten sluiten. Dit bericht heeft uiteraard grote gevolgen voor X en daarmee voor jou als bezoeker van X.

16 november 2021

Update coronavirus: de maatregelen van 12 november op een rij

Het demissionair kabinet heeft afgelopen vrijdag 12 november uitgebreide maatregelen afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen gelden voor in ieder geval drie weken, tot 4 december. Aangezien de maatregelen vanaf 13 november na 18.00 zijn gaan gelden hebben we hier vrijdag al een eerste update vanuit X over gepresenteerd. In het onderstaande bericht zetten we alle maatregelen die van toepassing zijn op X nog even op een rij: 1,5 meter afstand voor en na buitensport, geen toeschouwers tijdens sportactiviteiten, aangepaste openingstijden voor verschillende onderdelen van ons aanbod en herintroductie van de take-away.

Instagram