Akshit Gupta 

"In feite heb ik ontdekt dat mijn meest creatieve of impactvolle ideeën laat in de avond in de bibliotheek ontstaan na terug te komen van X, in plaats van 's ochtends. Of misschien ben ik gewoon een nachtuil."

mijn naam is Akshit...

...en ik ben momenteel een PhD-kandidaat aan de TU Delft. Eerder heb ik ook mijn dubbele master gedaan aan EWI. Tijdens mijn master was ik ook erg actief in ondernemersactiviteiten (zero to one stuff), samen met deelname aan veel internationale wedstrijden en hackathons.

Ik ben lid van X sinds eind 2019...

...en ben voornamelijk actief geweest in langeafstandslopen, spartaanse training en spinning. Sinds vorig jaar ben ik ook erg actief geweest in body power voornamelijk voor conditionering. Bovendien ben ik ook lid van Slopend (survival run) en Shot (beachvolleybal) sportverenigingen.

Voor mij is elke fysieke activiteit...

...(ticket uur of training) een kans geweest om mijn gedachten te verhelderen, zodat ik 's avonds op de best mogelijke manier fris kan werken. Verder is de intensiteit van de runner’s high en/of de dopamine-rush die ik voel na de activiteit grotendeels evenredig geweest met hoeveel ik heb doorgezet tijdens de fysieke activiteit.

In feite heb ik ontdekt dat mijn meest creatieve of impactvolle ideeën laat in de avond in de bibliotheek ontstaan na terug te komen van X, in plaats van 's ochtends. Of misschien ben ik gewoon een nachtuil.

X heeft voor bijna iedereen iets te bieden....

...Voor mensen die nieuw zijn bij X, zou ik aanraden om de verschillende ticketuren te proberen om de combinatie van kracht/uithoudingsvermogen/cardio te vinden die ze leuk vinden. Voel je ook vrij om met de trainers te praten, want ze zijn erg behulpzaam en kunnen geweldige tips geven om je techniek te verbeteren. En tot slot: weet dat sportverenigingen geweldig zijn om lid van te worden als je meer tijd hebt!

Voor mensen die nieuw zijn bij X, zou ik aanraden om de verschillende ticketuren te proberen om de combinatie van kracht/uithoudingsvermogen/cardio te vinden die ze leuk vinden.

Akshit Gupta

PhD-kandidaat TU Delft