Robin Cromjongh

“Als ik aan X denk, denk ik aan dingen samen doen."

Als ik...

...aan X denk, denk ik aan dingen samen doen. Ik volg lessen Argentijnse tango en aikido. In de zomer heb ik ook even keramiek geprobeerd en daarnaast kom ik naar activiteiten bij X van mijn vereniging.

Afgelopen zomer...

...heb ik meegedaan aan een groepsles ukelele. Ik had al een ukelele waar ik een beetje op kon spelen, maar het was echt cool om als een soort band samen met de hele groep muziek te maken.

Na de aikido-lessen...

....praten we vaak na over wat we die les hebben geleerd en over waarden die belangrijk zijn voor aikido. Dat is altijd heel interessant en daar heb ik ook veel van geleerd. Dat vind ik leuk.

Ze vroegen me...

....mee te doen aan een nieuwe video voor X. Ze maakten opnames van een aantal van mijn aikido-technieken en mijn dansoptreden tijdens de Presentation Night. Het was heel leuk om te laten zien wat ik in mijn vrije tijd doe, en ook om mensen te laten kennismaken met activiteiten die ze misschien niet kenden.

Het was heel leuk om te laten zien wat ik in mijn vrije tijd doe, en ook om mensen te laten kennismaken met activiteiten die ze misschien niet kenden.

Robin Cromjongh

Student Computer Science