Jerry van Kampen

"Middels mijn werkzaamheden als preventie deskundige probeer ik mensen die middelen (willen) gebruiken bewust te maken van de risico’s die voor kunnen komen."

2 mei start ik...

...bij Boost als middelengebruik specialist. Middels mijn werkzaamheden als preventie deskundige probeer ik mensen die middelen (willen) gebruiken bewust te maken van de risico’s die voor kunnen komen. Maar ook wanneer het gebruik problematisch lijkt te worden kan ik helpen om dit samen met de hulpvrager te veranderen. In maximaal vier gesprekken wordt geprobeerd om gedragsverandering met betrekking tot het middelengebruik te bewerkstelligen. Wanneer nodig en gewenst kan ik de hulpvrager het advies geven om meer (andere) hulp in te zetten door bijvoorbeeld een behandeling aan te gaan.

In deze tijd...

...van overmatig aanbod van diverse soorten drugs, beeldscherm gebruik, alcohol gebruik en de toegankelijkheid daarvan denk ik dat het belangrijk is om mensen hierover te informeren. Mensen moeten weten dat ze laagdrempelige hulp kunnen krijgen wanneer nodig en er een plek is bij Boost waar je binnen kunt lopen met vragen over deze onderwerpen.

Studenten kunnen...

....bij mij in Boost een anoniem adviesgesprek krijgen. Er is geen verwijzing nodig en er wordt geen dossier opgebouwd. Na het adviesgesprek kunnen we een vervolgafspraak maken. We gaan samen een plan maken om een doel te bereiken. Het doel wordt door de student zelf bepaald. De student heeft de regie over de hulp die men wil. Er wordt niets verplicht, het is op geheel vrijwillige basis.

Je bent welkom...

...met allerlei vragen met betrekking tot de de thema’s drugs, alcohol, beeldschermgebruik (gaming, sociale media etc) en gokken. Vragen voor jezelf of voor een ander. Wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over je eigen alcoholgebruik, drugsgebruik, maar ook bij vragen over drugs die je wilt proberen en informatie rondom middelengebruik ben ik bereikbaar.

Studenten kunnen bij mij in Boost een anoniem adviesgesprek krijgen.

Jerry van Kampen

Preventie Expert en Middelengebruik Specialist bij Boost