Sieb Rodenburg

"Ik ben heel trots op alle events die ik georganiseerd heb, vooral omdat ik veel heb kunnen doen rond duurzaamheid: dat is ook de reden waarom ik bij X ben gaan werken."

Ik geniet...

...erg van mijn baan als programmamaker bij X, ook tijdens corona, ook al is het soms moeilijk om te accepteren als iets moet worden geannuleerd of als je beperkt wordt in wat je wil organiseren.

Ik ben heel trots...

...op alle events die ik georganiseerd heb, vooral omdat ik veel heb kunnen doen rond duurzaamheid: dat is ook de reden waarom ik bij X ben gaan werken. Het leukste was denk ik nog het organiseren van de vegan kookworkshop, waarbij we de beginselen van de vegan keuken ontdekten tijdens een online meekooksessie. Wat staat er nu als volgende op het programma? “Let’s talk about X on waste”. Daarbij gaan we ontdekken wat er zich écht afspeelt achter de vuilnisbak, en hoe je als student zo duurzaam mogelijk met je afval om kunt gaan.

Als ik even...

....groot mag dromen: ik zou graag nog een keer bij X een groot symposium over de duurzaamheidsuitdaging organiseren, met een aantal van mijn idolen, zoals Diederik Samsom, Jan Rotmans of Jelmer Mommers. Wie weet lukt het zelfs nog een keer om die droom deels waar te maken!

Als ik even groot mag dromen: ik zou graag nog een keer bij X een groot symposium over de duurzaamheidsuitdaging organiseren, met een aantal van mijn idolen, zoals Diederik Samsom, Jan Rotmans of Jelmer Mommers.

Sieb Rodenburg

Masterstudent Industrial Ecology en Studentenprogrammamaker bij X⁠