Myrthe den Boestert

"Elke keer dat ik mensen ontmoet (op veilige afstand), word ik er weer aan herinnerd dat mijn vrienden en de mensen om me heen het leven echt de moeite waard maken."

Met mij gaat het relatief goed!...

...Ik deed voor corona allemaal dingen die nu stil liggen, en natuurlijk mis ik dat, maar het is mij van het begin af aan duidelijk dat dit gewoon nodig is. Studeren is moeilijker, aangezien ik het lastig vind om thuis te studeren. Maar ik geef het niet op, en elke dag is weer een dag waarop ik kan proberen om het nog beter te doen.

Vóór corona...

...kwam ik naar X voor de repetities van Krashna, maar ook om Argentijns tangodansen te leren, en ik was lid geworden van Blue Suede Shoes. Nu maak ik gebruik van het online aanbod van X, en ik heb me aangemeld voor de pilot met personal trainers, want dat zag ik ook als een kans om wat beter in vorm te komen. Ik vind het erg leuk!

In de coronatijd...

...probeer ik meer dingen te doen waar ik normaal geen tijd voor heb. Ik ben begonnen met fotografie, probeer weer meer te schrijven, en schilder en teken. Het heeft me ook meer tijd gegeven om piano te spelen.

Wat ik het meeste mis...

...is het sociale gedeelte. Ik had voor corona al een beetje de neiging om mezelf te isoleren omdat ik het al zo druk had, en in deze tijd kan dat gevaarlijk zijn omdat je minder snel doorhebt wanneer je minder sociaal bent. Maar elke keer dat ik mensen ontmoet (op veilige afstand), word ik er weer aan herinnerd dat mijn vrienden en de mensen om me heen het leven echt de moeite waard maken.

Als het leven...

...weer normaal begint te worden zou ik graag weer naar de kroeg willen met mijn vrienden. Ik zie er ook naar uit om weer te kunnen werken. Ik heb bijles geven altijd leuk gevonden, en ik werk(te) ook bij een heel leuk restaurant. Ik hoop dat het mooi weer is en in een ideale wereld zouden er ook festivals zijn, maar we zullen moeten afwachten wanneer dat weer mag. En wanneer X opnieuw open gaat, ga ik weer dansen en genieten van de cursussen in het algemeen. In persoon meedoen is toch een stuk leuker dan online.

Ik geef het niet op, en elke dag is weer een dag waarop ik kan proberen om het nog beter te doen.

Myrthe den Boestert

Bachelorstudent Nanobiologie en Wijsbegeerte⁠