Miquel Ayllón García

"Door een goede organisatie en persoonlijke communicatie met de teams is mijn doel dat iedereen, ongeacht het niveau, de kans krijgt om elke week met plezier te voetballen."

Na het spelen in de maandagavondvoetbalcompetitie...

......besloot ik de verantwoordelijkheid op me te nemen om alles te coördineren. Door een goede organisatie en persoonlijke communicatie met de teams is mijn doel dat iedereen, ongeacht het niveau, de kans krijgt om elke week met plezier te voetballen.

Dit jaar hoop ik...

...echt veel van de teams te zien die de vorige seizoenen hebben gespeeld en te zien hoe de teams zich verbeteren. Maar nog meer wil ik zien of nieuwe studenten aan de TU Delft in staat zijn om teams samen te stellen die in de top eindigen. Ook is het altijd leuk om de teams van andere sportverenigingen te zien, die naast hun hoofdsport nog steeds willen voetballen.

Als je nieuw bent...

...en niet zeker weet wat X je te bieden heeft, raad ik je aan om onze website te bezoeken en te kijken wat er allemaal te doen is. Met veel ruimtes (ook voor vrij gebruik) en ticketuren is het de moeite waard om nieuwe dingen te proberen, omdat het een fantastische manier is om verborgen passies te ontdekken die je misschien niet zou verwachten. Aarzel niet om nieuwe ticket hours te ontdekken, misschien vind je wel iets wat helemaal bij je past!

Geïnteresseerd in het aanhaken bij de maandavondvoetbalcompetitie? Schrijf je als team in vanaf 4 september!

"Dit jaar hoop ik echt veel van de teams te zien die de vorige seizoenen hebben gespeeld en te zien hoe de teams zich verbeteren."

Miquel Ayllón García

Masterstudent Materials Engineering, Host & voetbalcompetitieleider bij X