Huisregels

Wat mag je van X verwachten?

 1. Alle ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen.
 2. Een gastvrije, veilige, inclusieve omgeving waarin respect en vertrouwen de basis zijn voor verbinding en samenwerking. Ongewenst en/of grensoverschrijdend gedrag wordt vanzelfsprekend niet getolereerd.
 3. Een plek waar je tijdens openingstijden welkom bent. Wij zorgen voor een schone, veilige accommodatie en de benodigde faciliteiten. Is er toch iets mis? Meld dit dan aan de Hosts in de entreehal.
 4. Wij houden rekening met jouw portretrecht. Er kunnen bij X opnames worden gemaakt ten behoeve van promotiedoeleinden; de kans bestaat dat jij daarin herkenbaar in beeld komt. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan heb je het recht om dit te allen tijde aan ons door te geven.
 5. Wij werken continue aan het vernieuwen en verbeteren van ons aanbod. Heb je ideeën of feedback? Deel deze dan met de Hosts. De contactmogelijkheden vind je hier.


Wat verwacht X van jou?

 1. Je maakt uitsluitend gebruik van X als je: in het bezit bent van een geldig X-abonnement, je hebt ingeschreven voor een cursus, deelneemt aan een evenement of een ruimte hebt gereserveerd/gehuurd.*
 2. Je neemt de aanvangstijd van een activiteit in acht.
 3. Je houdt rekening met elkaar. Je houdt je aan het integriteitsbeleid van de TU Delft met de daarbij horende gedragscode.
 4. Je gaat netjes om met de accommodatie en het materiaal van X. Daarom laat je de ruimte na gebruik weer opgeruimd en schoon (in de nulstand) achter.
  • In verschillende ruimtes – zoals de Fitness, Dojo, Strength, ACTlab, VR-booths, Contemplation Room en Freetown Kitchen – gelden specifieke aanvullende voorschriften. Deze worden aangeduid in de ruimte zelf en/of op de website terug te vinden.
 5. Je houdt je aan de algemene huisregels die op de campus gelden, inclusief de Regeling gebruik gebouwen, terreinen en voorzieningen studenten en bezoekers.
 6. De TU Delft is een rookvrije campus, dat betekent dat roken bij X ook niet is toegestaan.
 7. Op de campus geldt een alcohol- en middelenbeleid. Bij X betekent dit concreet:
  • Doordeweeks wordt er voor 17:00 uur geen alcohol geschonken en genuttigd. Dit geldt voor de gehele accommodatie, dus in Cafe X en Freetown, maar ook tijdens borrels, activiteiten en evenementen.
  • In het weekend wordt er voor 13:00 uur geen alcohol geschonken en genuttigd.
  • Als er alcoholhoudende dranken worden geschonken geldt een alcoholpromillage van maximaal 15 procent. Gedestilleerd is dus niet toegestaan.

* M.u.v. Freetown, Cafe X, Concept Store en de Contemplation Room, waar je te allen tijde welkom bent.