De TU Delft is een centrum van creativiteit waar duizenden jonge mensen met miljoenen ideeën rondlopen. Heb jij een idee dat je graag in samenwerking met X zou willen uitvoeren? Dat kan, want X heeft een omgeving gecreëerd die deze creativiteit stimuleert. X beschikt over een scala aan faciliteiten en ruimtes en ervaren evenementenprogrammeurs en biedt daarmee een platform waar deze ideeën tot leven kunnen komen.

We hebben allerlei verschillende aanvragen gehad: van duurzaamheidssymposia tot culturele festiviteiten, van muzikale avonden en sportevenementen tot food workshops en knutseldagen en alles wat daartussenin zit. Deze ideeën zijn aangedragen door individuele studenten, verenigingen en organisaties.

Onlangs zijn wij benaderd door een student om een speeddateavond te organiseren met een veteraan uit voormalig Joegoslavië zodat hij kon vertellen over hoe het was om in een oorlogsgebied te leven. We hebben samengewerkt met verenigingen zoals Latitud, dat een cultureel evenement organiseerde waar bezoekers kennis konden maken met allerlei Zuid-Amerikaanse kersttradities door middel van optredens, workshops en lokale hapjes. En Kunsthal Rotterdam benaderde X om met studenten uit Rotterdam en van de TU Delft een scherm te maken met behulp van lasersnijtechnieken, waarna er een kunsttentoonstelling op dit scherm werd getoond.

Ons aanbod is breed en we staan open voor iedereen die studenten wil bereiken. Neem contact op met hosts-x@tudelft.nl voor meer informatie over hoe je je project op poten kunt zetten.

/* */