Ahmad Diab Diaz

“Soms krijg ik de vraag wat X is. Mijn antwoord daarop is altijd: X is wat je er zelf van maakt."

Voordat ik...

...als host bij X ging werken, kwam ik er al vaak voor verschillende lessen in vecht- en verdedigingsporten:  boksen, MMA en judo.   Dat werkte heel goed tegen de (post)lockdown-stress! Door de vriendschappelijke sfeer tijdens deze lessen ging ik ook andere activiteiten doen, naast mijn trainingen deed ik mee met het ticketuur Strength & Conditioning en ging ik ook regelmatig naar de fitness.

Toen ik...

...hier eenmaal als host begon, werd dat vriendschappelijke gevoel steeds sterker. Ik raakte echt bevriend met collega’s, die me vervolgens lieten zien wat een eindeloze mogelijkheden er zijn bij X. Van meedoen aan een keramiekproject en elegante danspasjes tot rondlopen in virtuele werelden in de VR-booths. Het lijkt echt of er geen einde komt aan alle opties! 

Soms krijg ik...

...de vraag wat X is. Mijn antwoord daarop is altijd: X is wat je er zelf van maakt. Het kan een gezellige plek zijn waar je na het werk iets gaat drinken met vrienden, of een plek waar je brein helemaal creatief los kan gaan. En het kan ook een plek zijn waar je tot het uiterste gaat om te zien wat je lichaam aankan. Iedereen maakt een andere reis, maar het begint allemaal hier.

Het lijkt echt of er geen einde komt aan alle opties!

Ahmad Diab Diaz

Host bij X⁠