Revant Sharma

"Ik probeer elke week een routine te bepalen op basis van mijn studierooster, om te zorgen dat ik op de momenten dat dat mogelijk is een frisse neus kan halen en boodschappen doen."

Als je me zou vragen...

...hoe het met me gaat, dan zou ik zeggen: het gaat oké. Ik mis het uitgaan wel heel erg. Ik heb altijd enorm genoten van reizen, en ik wilde zo veel mogelijk van Nederland genieten zo lang ik hier aan het studeren ben. Maar door corona ben ik nauwelijks buiten Delft geweest. Reizen is dus het ding dat ik het meeste mis. Ik deed hiervoor ook aan nachtwandelingen, maar dat kan nu helaas niet meer.

Ik probeer...

...elke week een routine te bepalen op basis van mijn studierooster, om te zorgen dat ik op de momenten dat dat mogelijk is een frisse neus kan halen en boodschappen doen. Meestal heb ik het heel druk met opdrachten, maar ik probeer er altijd minstens één keer per week een workout in te passen, en om de zoveel tijd een wandeling rond de campus te doen. Op dit moment ga ik elke week naar de Force Elektro-trainingssessies.

Wat betreft...

...sociaal contact: ik bel mijn ouders doorgaans tenminste één keer per week, gewoon om in contact te blijven. Met vrienden stream ik nieuwe televisieafleveringen op Discord en speel ik online games. En soms lukt het ook om mijn huisgenoten hier tot een bordspelletje te verleiden.

Aangezien...

...Zoom een belangrijke nieuwe vriend is geworden raad ik aan om je opdrachtbesprekingen te laten uitgroeien tot coronatirades. Echt de makkelijkste manier om verbinding te maken met mensen op dit moment.

Als je me zou vragen hoe het met me gaat, dan zou ik zeggen: het gaat oké.

Revanth Sharma

Masterstudent in Lucht- en Ruimtevaarttechniek