Femke Lucia Lindemans van Halewijn

"Ik zou iedereen aanraden om mee te doen aan de theaterles bij X, omdat je daarmee nieuwe dingen ontdekt en aangaat."

Ik zou...

...iedereen aanraden om mee te doen aan de theaterles bij X, omdat je daarmee nieuwe dingen ontdekt en aangaat. Vooral tijdens deze les staat ontdekking centraal. En ik raad deze les ook aan omdat je via theater waardevolle tools krijgt aangereikt over hoe je een verhaal vertelt.

Voor mij...

...is het mooie aan theater dat je hier en nu getuige bent van het moment. Dat is voor mij gelinkt aan ‘menszijn’. Er is geen perfect gedefinieerde vorm, het is wat het is op dat moment.

Wil je weten...

...wat je kunt verwachten van de lessen theater? Op de eerste plaats een eerlijke, veilige werksfeer. Een plek waar je dingen kunt ontdekken, maar waar je ook naar verschillende stijlen kijkt. 

Voor mij...

zit de kracht van kunst in de onverwachte ontmoeting. Wij als mensen denken vaak vooruit. Maar als er soms op een bepaald moment iets met je gebeurt, iets dat je totaal niet had verwacht... dan raak je aan de essentie van kunst. Het is vooral een uitnodiging om zonder al te veel gedachten iets aan te gaan, en jezelf toe te staan je te laten verrassen.

Voor mij zit de kracht van kunst in de onverwachte ontmoeting.

Femke Lucia Lindemans van Halewijn

Theaterdocent bij X ⁠