Nicole Bulk

"Het grootste compliment dat ik kan krijgen is wanneer een studentenbestuurslid me vertelt dat ze mede dankzij mij een interessante, leerzame ervaring hebben gehad tijdens hun bestuursjaar."

Mijn wortels...

...liggen in Twente, in het oosten van Nederland. Daar ben ik geboren en opgegroeid. Op mijn negentiende verhuisde ik vanwege mijn sport, kanoën, naar de andere kant van het land. Ik was als kanoër in de internationale top terecht gekomen. In Nederland is dit een kleine sport, maar in andere werelddelen is het heel groot. In die tijd heb ik veel geleerd en mezelf als persoon ontwikkeld.

Mijn huidige baan...

...bij X heeft me ook geholpen te worden wie ik nu ben. Mijn hele kijk is erdoor veranderd. Als topsporter draaide alles om prestatie. Nu wil ik een platform bieden waar studenten zich kunnen vermaken, waar ze hun talenten kunnen ontdekken en waar prestatie iets anders betekent dan op de rest van de campus. Wat levert je dat uiteindelijk op? Persoonlijke groei.

Door mijn werk...

...kom ik in contact met de studentenbestuursleden van de studentensportclubs. Het grootste compliment dat ik kan krijgen is wanneer een studentenbestuurslid me vertelt dat ze mede dankzij mij een interessante, leerzame ervaring hebben gehad tijdens hun bestuursjaar. Een ervaring waarbij ze waardevolle dingen hebben geleerd die ze over tien jaar nog steeds zullen weten en toepassen. Daar haal ik heel veel voldoening uit.

Mijn huidige baan bij X heeft me ook geholpen te worden wie ik nu ben.

Nicole Bulk

Programmacoördinator Sports and Games