Marwan Laaraj

"De wekelijkse training kost een hoop energie en concentratie, en je wordt er gedisciplineerder van. Ik hoop dat ik met MartialFit aan anderen kan laten zien hoe leuk en uitdagend vechtsporten zijn!"

Ik ben heel vaak...

...bij X te vinden: als host en ook als MartialFit-docent in de dojo. Als host sta ik samen met mijn collega’s altijd klaar voor mensen met vragen over X. Als MartialFit-docent kan ik mijn passie voor vechtsporten overbrengen aan anderen bij X. Ik vind het leuk dat ik in allebei die functies steeds weer nieuwe mensen ontmoet.  Ik kom hier ook graag in mijn vrije tijd, het is een plek waar ik kan relaxen en elke dag weer nieuwe dingen kan leren.

Bij het ticketuur MartialFit...

...kun je een leerzame en actieve les verwachten, waarbij je steeds in beweging bent, door middel van vechttechnieken met je vuisten en voeten die zijn gebaseerd op Taekwondo, boksen en kickboksen. Elke les is daardoor weer anders en uitdagend. Het is de ideale sport voor mensen die belangstelling hebben voor vechtsporten, maar die niet weten waar ze moeten beginnen. Of je nou ervaring hebt met vechtsporten of niet, je bent altijd welkom om mee te doen met een MartialFit-les!

Mijn achtergrond...

....is voornamelijk in Taekwondo, een Koreaanse zelfverdedigingssport. Ik word rustig van het beoefenen van vechtsporten, maar het is mentaal en fysiek wel uitdagend. De wekelijkse training kost een hoop energie en concentratie, en je wordt er gedisciplineerder van. Ik hoop dat ik met MartialFit aan anderen kan laten zien hoe leuk en uitdagend vechtsporten zijn!

Ik kom hier ook graag in mijn vrije tijd, het is een plek waar ik kan relaxen en elke dag weer nieuwe dingen kan leren.

Marwan Laaraj

Sportdocent en Host bij X⁠