Merel Schumacher

"Wat ik het meeste mis is de spontaniteit in het dagelijkse leven."

De laatste tijd...

...verandert de focus van ons werk als Host bij X elke dag. Tijdens de lockdown in maart barstte de mailbox zowat uit elkaar van de vragen. Nu houden we ons vooral bezig met controleren dat iedereen gereserveerd heeft. Het kan lastig zijn om bepaalde regels uit te leggen als je ze zelf niet helemaal logisch vindt, maar gelukkig zijn de meeste klanten heel begripvol, en het is fijn dat ze ons allemaal komen opzoeken!

X houdt zich...

...aan het mondmaskerbeleid van de TU Delft. In principe hoor je een mondmasker op te hebben in X wanneer je binnenkomt en door het gebouw verplaatst. Tijdens het sporten en in de repetitieruimtes voor muzikanten mag je ze uiteraard af doen, maar voor de Hosts en alle andere mensen is het heel fijn als we ons hier allemaal zo veel mogelijk aan houden.

Het valt me op...

...dat de meeste bezoekers erg positief zijn over de maatregelen die X heeft opgesteld. Met de huidige maatregelen is het allemaal anders dan vroeger, maar gelukkig kan bij X veel van het aanbod in aangepaste vorm toch doorgaan. De fitness en veel ticketuren zijn alleen snel volgeboekt, dus er kan wel enige frustratie ontstaan wanneer een klant zich niet kan inschrijven. Als Host proberen we je te wijzen op de andere (ochtend)ticketuren, en natuurlijk houden we het reserveringssysteem scherp in de gaten voor het geval er een plekje vrijkomt.

Wat ik het meeste mis...

...is de spontaniteit in het dagelijkse leven. Ik studeerde vaak met medestudenten in de projectruimtes op de TU, en we kwamen ’s middags vaak op de Beestenmarkt terecht. Ik had ook graag een stage in het buitenland gedaan, maar helaas is dat voorlopig niet mogelijk. Als alles weer normaal is kan ik niet wachten om aan te schuiven bij alle kerstdiners die het hele jaar door zullen worden gehouden!

Als alles weer normaal is kan ik niet wachten om aan te schuiven bij alle kerstdiners die het hele jaar door zullen worden gehouden!

Merel Schumacher

Masterstudent Complex Systems Engineering and Management, en Host bij X