Christine Nolan

"Ik ben X dankbaar dat ze me terug hebben verwelkomd in zo’n levendige, sociale organisatie, en dat ik mijn vaardigheden en passie mag blijven bijdragen."

Ik ben opgegroeid...

...in Brisbane, in Australië. Al reizende ontmoette ik mijn Nederlandse vriend. Na een tijdje besloten we om in het prachtige, knusse Delft te gaan wonen. Ik wist dat een baan vinden een uitdaging zou worden, maar na een tijdje werd ik aangenomen bij Café X. Ik voelde me direct verbonden met X toen ik voor het eerst binnen stapte. En twee maanden later werd ik al gepromoveerd tot leidinggevende.

Helaas moest ik...

...na slechts een jaar al terug naar Australië omdat mijn werkvisum verliep. Nadat ik een meer permanente verblijfsvergunning had geregeld kon ik terugkomen naar Nederland en kreeg ik mijn baan als leidinggevende terug. Een beetje later werd ik gevraagd om te helpen met het opzetten van de nieuwe concept store, om een ruimte te creëren die interessant en spannend is voor bezoekers. Ik ben X dankbaar dat ze me terug hebben verwelkomd in zo’n levendige, sociale organisatie, en dat ik mijn vaardigheden en passie mag blijven bijdragen.

Ik voelde me direct verbonden met X toen ik voor het eerst binnen stapte.

Christine Nolan

Voormalig Leidinggevende Café X en Coach bij Concept Store