Mario en Gina De Prisco

"Bij ons thuis is het eten altijd zelfgemaakt en we stoppen er onze ziel en zaligheid in!"

Gina:

Mijn vader en ik werkten al samen voordat we samen bij X gingen werken, en we vinden het nog steeds leuk om elkaar te zien. We hebben in de loop van de jaren een hele goede band opgebouwd, waar ik heel erg trots op ben. Wat heel grappig is, is dat ik vaak hetzelfde wil zeggen als mijn vader. Daar kunnen we samen echt om lachen.

Mario:

We hebben zeker een paar familietradities rond de feestdagen. Zo is het een belangrijke traditie dat Gina, Maria (mijn andere dochter) en ik met kerstmis koken voor familie en goede vrienden van ons. Het is niet iedereen gegeven om zonder stress tijd met elkaar door te brengen, dus wij proberen dat op die dagen te regelen voor onze familie en vrienden. Voor mij draait kerstmis om rust, samenzijn, lekker eten en drinken, herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen maken.

Gina:

Wat het lekkerste ‘De Prisco’-gerecht is voor de feestdagen? Ik ben dol op onze zelfgemaakte tiramisu (de echte). Bij ons thuis is het eten altijd zelfgemaakt en we stoppen er onze ziel en zaligheid in!

Mario:

En omdat we een doel voor ogen moeten houden, proberen we elk jaar nog lekkerder te koken dan het jaar ervoor. Je hoeft dat niet voor honderd man te doen, het kan ook voor die ene persoon zijn waarbij je je echt helemaal op je gemak voelt. Het belangrijkste is dat je je er zelf goed bij voelt en ervan geniet!

Gina:

Ik ben heel erg gehecht aan tradities, dus ik vind het heerlijk als er veel familie is. Maar ik vind het ook erg fijn om daarna even rustig te kunnen bijkomen van alle drukte. Onthoud dat je van elk moment geniet tijdens de feestdagen. Vaak gaan dingen niet precies zoals je wil, wees dan niet te streng voor jezelf, maar accepteer het. Zo zorg je ervoor dat je niet teveel stress hebt tijdens de feestdagen.

Het is niet iedereen gegeven om zonder stress tijd met elkaar door te brengen, dus wij proberen dat op die dagen te regelen voor onze familie en vrienden.

Mario en Gina De Prisco

Medewerker ICT bij X en medewerker Catering en Verhuur bij X