Michael Lee

"Ik voelde me eerst inderdaad niet zo op mijn gemak, maar na een paar lessen begon ik het geweldig te vinden. Als ik op een dag hard had gewerkt kwam ik gewoon naar de les en deed ik een volledige workout, ook als ik daar eigenlijk eerst niet zo'n zin in had. De instructeurs zorgen er wel voor dat je flink aan de slag gaat!"

Een paar maanden geleden...

...las ik over een fascinerend onderzoek van Harvard-wetenschappers die onderzoek deden naar webben van sociale verbindingen. Mensen met ‘zwakke verbanden’ en een ‘divers sociaal’ portfolio geven over het algemeen aan het meest tevreden te zijn met hun leven en zich beter te voelen. Dat vond ik interessant; ik dacht altijd dat sterke sociale verbanden belangrijker waren. Maar door het harde werken op de universiteit hebben we in ieder geval weinig tijd voor sociale interactie. Dus een plek als X is ideaal om dat soort contacten te leggen. Ik kwam er zelf achter dat ik eerder geneigd was een praatje te maken met mensen waar ik normaal gesproken niet zo snel mee zou praten, en ik begon lol te krijgen in die kleine ontmoetingen.

Ik zit op dit moment...

...in het klantenpanel van X, waarin studenten feedback geven op het aanbod van X. De bedoeling is om de activiteiten en dienstverlening verder te verbeteren. We helpen ook bij het opzetten van nieuwe programma’s en evenementen waar studenten op dat moment belangstelling voor hebben. Wat ik het leukst vind aan X is dat je uit zoveel sporten kunt kiezen. Ik zie X eigenlijk als een soort speeltuin voor volwassenen.

Op dit moment...

....ben ik aan het boksen en hardlopen, en ik volg fitnesslessen. In de zomer vind ik het leuk om te tennissen en te volleyballen (maar daar ben ik niet zo goed in, eerlijk gezegd). En daarnaast profiteer ik dan natuurlijk zo vaak mogelijk van het lekkere weer met een barbecue en een paar koude biertjes. Ik doe ook mee aan de cursus filmproductie, omdat ik deze zomer de Tour du Mont Blanc ga lopen. Ik zou die trip graag op film willen vastleggen.

Ik had nooit gedacht...

...dat ik ooit mee zou doen aan fitnesslessen als Body Power of HIT, ik dacht dat ik me totaal niet op mijn gemak zou voelen. Maar ongeveer een jaar geleden werd ik gevraagd om een beoordeling te geven van een ticketuur. Ik besloot om de Body Power-les te beoordelen. Ik voelde me eerst inderdaad niet zo op mijn gemak, maar na een paar lessen begon ik het geweldig te vinden. Als ik op een dag hard had gewerkt kwam ik gewoon naar de les en deed ik een volledige workout, ook als ik daar eigenlijk eerst niet zo'n zin in had. De instructeurs zorgen er wel voor dat je flink aan de slag gaat!

Ik zie X eigenlijk als een soort speeltuin voor volwassenen.

Michael Lee

Masterstudent Structural Engineering en lid van het Klantenpanel van X