Shamangi Kooistra

"De leden van X zijn me heel dierbaar!"

Als je mij kent,...

...dan weet je hoeveel ik geniet van het doceren bij X. Iedereen is anders, maar in de les zijn we allemaal één.

Toen X de deuren sloot,...

...ben ik samen met mijn collega’s meteen gaan werken aan online content. Ik zat de hele dag te mailen en te bellen, had de ene vergadering na de andere via Skype, FaceTime en Zoom. Ik was dankbaar dat ik dat werk kon doen, maar aan het einde van de dag was ik wel digitaal uitgeput. Ik ga dan offline en mijn vrienden snappen heel goed waarom ik niet altijd direct reageer.

Vergeleken bij andere landen...

...is de lockdown hier niet zo heel streng, dus ik wil niet klagen. Ik mis even een restaurantje pakken met mijn vrienden, maar wat ik het meest mis is het live lesgeven, reizen… en af en toe een knuffel. Oké, af en toe aai ik mezelf over de arm, maar dat is gewoon niet hetzelfde. ;-)

Met vrienden...

...ben ik een corona-buitenworkout-club gestart. We zien elkaar bijna elke dag en iedereen heeft ideeën voor de workout. Ik vermoed zomaar dat een aantal van hen hierin kans ziet om wraak te nemen voor de “tough love” die ik ze tijdens mijn lessen geef. Het is een goede manier om fit te blijven, onze grenzen op te zoeken en de broodnodige portie vitamine D binnen te krijgen.

Ik kan niet wachten...

...om weer live les te kunnen geven! De leden van X zijn me heel dierbaar! Tot dan vind je me op dinsdag om 18:30 uur via Zoom at X met LBT/BBB en op woensdag om 19:00 uur met Yogalates.

Iedereen is anders, maar in de les zijn we allemaal één.

Shamangi Kooistra

Sportdocent en Programmamaker Reflection and Lifestyle bij X