Krashna Musika

"Het is geweldig om te zien dat 200 studenten deze passie delen en hun energie samenbrengen op het podium."

Wij zijn...

......het studentenkoor en -orkest van de TU Delft en we delen onze passie voor muziek graag met jullie. We geven concerten op 5, 6 en 8 juli en die worden spectaculair! 200 muzikanten op het podium zullen de Carmina Burana van Carl Orff uitvoeren. Dit werk vertelt een verhaal over liefde, vriendschap en meer. Je kent het misschien van het beroemde 'Oh Fortuna'-thema. Daarnaast voeren we de zevende symfonie van Prokofjev uit, met prachtige melodieën en thema's.  Dit is een heerlijk stuk voor mensen die nieuw zijn in klassieke muziek, maar ook interessant voor ervaren luisteraars.

Het is geweldig om...

...200 studenten deze passie met elkaar te zien delen en hun energie op het podium samen te zien komen. Dit verbindt ons en vormt de basis voor diepe vriendschappen. We zijn allemaal hechte vrienden, familie zelfs, die naast muziek maken ook veel plezier met elkaar hebben. Niet voor niets zijn we afgelopen vrijdag uitgeroepen tot "Leukste studentenorkest van Nederland"!

We repeteren...

...twee keer per week bij X. Oorspronkelijk is de Theaterzaal van X ontworpen en gebouwd voor Krashna, dus onze relatie met X gaat ver terug. Vroeger hadden we hier zelfs onze eigen bestuurskamer en nu hebben we hier nog steeds onze wekelijkse repetities, borrels en kamermuziekevenementen. Onze vereniging leeft echt bij X!

We kijken er naar uit...

...om onze liefde voor muziek met jou te delen. Muziek raakt en inspireert mensen. We hebben veel vrienden en huisgenoten in het publiek, die nog nooit naar klassieke muziek hadden geluisterd, die met volle teugen van de muziek hebben genoten. Wil jij dit ook meemaken? Ben je erbij?

Muziek raakt en inspireert mensen.

Krashna Musika

Student choir and orchestra of the TU Delft