Marc Scheepe

"Op de momenten dat de situatie me te veel werd, dacht ik aan alle positieve dingen die er nog wel waren. Dat helpt, geloof me."

Ik sta al jaren...

...in de keuken bij X voor jou te koken. Misschien heb je me zelfs een keer aan het werk gezien! Nou ja, behalve het afgelopen jaar dan. Vanwege dat ene virus, je weet wel. Geen voedsel en minder gezelligheid bij X. Dus toen ik hoorde dat we onze afhaalkeuken mochten openen was het eerste wat in me opkwam een gevoel van hoop. Want dat is wat we allemaal nodig hebben op dit moment.

In de afhaalkeuken...

...staat een kleine selectie van de specialiteiten van X op het menu. Favoriet zijn de burgers en de pizza’s! Het is fijn om weer terug te zijn bij X en zo veel mensen te zien die enthousiast zijn om elkaar te ontmoeten en buiten te sporten.

Het voelt...

...wel een beetje raar om weer terug zijn in een praktijkwerkomgeving. In het coronajaar dat ik thuis doorbracht, buiten de keuken van X, probeerde ik geestelijk zo gezond mogelijk te blijven. Ik bleef mijn dagelijkse routine volgen en deed al mijn oefeningen en wandelingen. Elke dag opnieuw. Op de momenten dat de situatie me te veel werd, dacht ik aan alle positieve dingen die er nog wel waren. Dat helpt, geloof me.

Laten we hopen...

...dat de situatie blijft verbeteren en het een zomer wordt vol gezondheid, gezelligheid, drankjes en natuurlijk... eten!

Ik sta al jaren in de keuken bij X voor jou te koken. Misschien heb je me zelfs een keer aan het werk gezien!

Marc Scheepe

Kok bij X