Update coronavirus: gevolgen van de gedeeltelijke lockdown voor X (deel 1)

Nieuws - 14 oktober 2020 - Communication

De aangekondigde maatregelen in de persconferentie van gisteren, dinsdag 13 oktober, hebben flink wat invloed op de activiteiten bij X.

Wat in ieder geval duidelijk is dat er (tenminste) de komende vier weken geen sportcompetities en evenementen waarvoor een vergunning nodig is mogen plaatsvinden. Dit geldt ook voor alle activiteiten waarbij fysiek contact plaatsvindt. Daarnaast zal de horeca de komende vier weken nog gesloten blijven.

Nog niet alle overheidsmaatregelen zijn al één op één door te vertalen naar ons aanbod. De Rijksoverheid is de informatie op de website nog aan het aanscherpen, waarmee hopelijk alle details en nuances snel bekend worden. Wij houden dit nauwlettend in de gaten en nemen vandaag en morgenochtend de tijd om verder uit te kristalliseren wat de maatregelen nu precies voor effect hebben op de rest van ons aanbod.

In verband daarmee geldt voor vandaag dat X om 22:00 uur haar deuren zal sluiten. Activiteiten die deels tot na 22:00 uur gepland stonden, vervallen in zijn geheel. Morgen volgt een uitgebreider bericht waarin specifiek bekend zal worden welke activiteiten wel of niet door kunnen gaan.