Wat betekenen de versoepelingen voor X?

Nieuws - 26 juni 2020 - Communication

Afgelopen woensdagavond kondigde de Nederlandse overheid versoepelingen aan per 1 juli. Wat betekent dit voor X? Het aantal bezoekers dat X kan ontvangen blijft gelijk, om drukte op de campus te voorkomen en om een goede doorstroom bij de entree te kunnen waarborgen. Om die reden blijft de ‘routekaart’ met daarin de verschillende stappen per fase, vrijwel ongewijzigd en bekijken we binnen deze kaders de mogelijkheden.

Aanstaande maandag, 29 juni, starten we met ticketuren buiten. Om bijvoorbeeld 11:00 uur kun je terecht bij het ticketuur Billen, Benen & Buik (BBB). Inschrijving vindt plaats op de gebruikelijke manier via de webshop. Bekijk het volledige rooster wanneer jouw favoriete les plaatsvindt! De versoepelingen die per 1 juli ingaan, bieden de mogelijkheid om de ticketuren bij slecht weer naar binnen te kunnen verplaatsen. Dus ook dan kunnen je lessen gewoon doorgaan.

Fitness
Nu we weten dat de versoepelingen doorgang vinden, hebben we meer duidelijkheid onder andere over de kaders vanuit de Rijksoverheid. Naar alle waarschijnlijkheid opent de Fitness op 6 juli, onder strikte voorwaarden en reserveringen.

Reservering ruimtes
Zoals eerder aangekondigd kun je vanaf volgende week een basketbal, hockey- en voetbalveld reserveren met je X-abonnement. Met ingang van 1 juli, wanneer de versoepelingen ingaan, hebben we  X3 aan de reserveringsmogelijkheden toegevoegd. Ook kun je tot 6 juli nog steeds de muziekstudio’s reserveren. Deze studio’s zijn tot 6 juli beschikbaar, vanaf dan sluit de toegang naar Freetown vanwege verbouwingswerkzaamheden. Kun je geen abonnement kopen? Geen probleem, want ook via onze verhuurafdeling Rental bieden we je de mogelijkheid om bovenstaande ruimten en velden te huren.

Aankoop X-abonnement
En wist je dat je vanaf 29 juni aanstaande ook weer een abonnement kunt aankopen? Je hebt de keuze uit een week-, maand- of tweemaandenabonnement. Bekijk het nieuwsbericht over verlenging en de verkoop van de abonnementen voor meer informatie of bezoek onze abonnementenpagina.