X-abonnementen verlengd tot 1 september

Nieuws - 23 juni 2020 - Communication

Alle X-abonnementen die eerder vanwege de coronacrisis zijn verlengd tot eind juni zullen, met ingang van 1 juli, opnieuw worden verlengd voor de duur van twee maanden; tot 1 september. Ook wordt het weer mogelijk om een X-abonnement aan te schaffen.

Verlenging X-abonnement
Op het moment dat X sloot, zijn alle X-abonnementen die op dat moment geldig waren (voor zover zij al niet geldig waren tot eind van het seizoen), verlengd tot en met juni. De duur van deze abonnementen wordt met ingang van 1 juli nogmaals verlengd, met twee maanden. De abonnementen zijn geldig tot 1 september.

Aanschaf nieuw abonnement
Had je op het moment van sluiten geen abonnement bij X? Vanaf 29 juni wordt het weer mogelijk om een X-abonnement aan te kopen via onze webshop. Je hebt de keuze uit drie varianten:

  • Weekabonnement voor € 5,-
  • Maandabonnement voor € 16,50
  • 2 maands-abonnement voor € 30,-

Bovengenoemde prijzen zijn studententarieven, bekijk onze abonnementenpagina voor meer informatie over de overige tarieven.

NB. We monitoren de aantallen abonnementen die worden verkocht. Mocht blijken dat de vraag groter is dan de aantallen bezoekers die we mogen toelaten, kan de verkoop (tijdelijk) worden stopgezet.

Online abonnement
De besloten online activiteiten via Zoom; de online ticketuren en 1-op-1 adviesgesprekken, vinden plaats tot 6 juli. Deze activiteiten zijn toegankelijk met het week- of maandabonnement. Het online abonnement komt te vervallen. 

Mogelijkheden X-abonnement zomerperiode
Met het abonnement kun je deelnemen aan de ticketuren die met ingang van 29 juni buiten zullen plaatsvinden, benieuwd welke ticketuren dit zijn? Vanaf vrijdag as. staan ze in het online rooster. Het abonnement geeft je de mogelijkheid om een hockey-, voetbal-, basketbal- en beachvolleybalveld en tennisbaan reserveren en tot 6 juli kun je een muziekstudio* reserveren. Een week later, vanaf 6 juli, kun je weer terecht in de VR-booths en het Art, Crafts & Technology Lab (ACTlab), na reservering. Ook kun je deelnemen aan de binnenactiviteiten die deels weer opstarten, mits de aangekondigde versoepelingen van de Nederlandse overheid doorgaan. We onderzoeken onder andere de mogelijkheden om de Fitness te kunnen openen.

Bekijk voor meer informatie over deze specifieke stappen het nieuwsbericht over de geleidelijke opschaling van X.

*Van 6 juli tot halverwege augustus vinden er verbouwingswerkzaamheden plaats. Op dat moment is de toegang naar Freetown gesloten en zijn de ruimten zoals de muziekstudio’s en rehearsal rooms niet meer toegankelijk voor publiek.