Contact

Welkom bij de D:DREAM Hall

 

Bezoekadres

Stevinweg 4
2628CN Delft

info.ddream@tudelft.nl

Postadres

Stevinweg 1
2628CN Delft

 

 

Communicatie


Heeft u een vraag gerelateerd aan communicatie, evenementen en PR? Neem dan contact op met ons communicatieteam via communicatie.ddream@tudelft.nl.

 

 

Rondleidingen


Rondleidingen worden wekelijks georganiseerd op werkdagen tussen 09.30u en 18.00u. Neemt u hier alstublieft minstens twee weken van tevoren contact voor op met ons speciale team voor rondleidingen via rondleiding.ddream@tudelft.nl om de details te bespreken.

Een standaardrondleiding duurt 30 of 60 minuten. In een half uur krijgt u een algemene introductie over de hal en het concept "D:DREAM team", gevolgd door een bezoek aan de werkplaats van één van de teams. Bij een rondleiding van een uur kunnen na de introductie nog drie verschillende teams worden bezocht. Een teamlid zal uitleg geven en vragen over het project beantwoorden. Bij uw aanvraag kunt u aangeven welke specifieke teams u graag wilt bezoeken, dan zullen wij proberen hier rekening mee te houden. Wij kunnen groepen van maximaal 40 bezoekers tegelijkertijd ontvangen.Mocht u een langere rondleiding willen, of met een grotere groep willen langskomen, dan bespreken wij graag de mogelijkheden. 

Delft Hyperloop en Vattenfall Solar Team hebben wel de D:DREAM team status, maar zijn niet gesitueerd in de D:DREAM hall. Het is dus helaas niet mogelijk om bij deze teams langs te gaan. Wilt u hen wel bezoeken, dan adviseren wij u direct met de teams contact op te nemen.

Coördinator D:DREAM Hall

F.P.M. van der Meijden

Plattegrond en bereikbaarheid


Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.

Snelweg A13 (Den Haag - Rotterdam). Afslag 10: Delft Zuid. Afslag TU-wijk en volg de borden TU Delft. Sla rechtsaf de Schoemakerstraat op. Op de Schoemakerstraat gaat u de eerste afslag links en gelijk linksaf het parkeerterrein 'Bouwkunde' op. Bij de tweede afslag links op de Schoemakerstraat en er nog een parkeerterrein 'Aula'.

  • Vanaf NS station Delft RETbus 40 (richting Rotterdam CS) en stap uit bij halte "Cornelis Drebbelweg"
  • Vanaf NS station Delft bus 69 (richting TU Zuid) en stap uit bij halte "Stieltjesweg"
  • Vanaf NS station Delft bus 121 (richting Zoetermeer, Centrum West) en stap uit bij halte "Aula"