Wanneer komt de circulaire keuken op de markt?

Het onderzoeksproject loopt tot begin 2022. Vanaf dat moment worden door de keukenproducent stappen genomen om de keuken op de markt te brengen.

Wat is de status van het onderzoek?

Op dit moment werken we aan een tweede generaties prototypes. Deze worden in woningen van onze projectpartners getest door bewoners. In een vervolgfase verfijnen we het ontwerp van de keukens en zetten we de laatste stappen naar een product dat klaar is voor de markt. Het onderzoeksproject loopt nog tot begin 2022. Tot die tijd zullen er verschillende wetenschappelijke publicaties verschijnen met aandacht voor de CIK.

Wanneer kan ik een circulaire keuken bezichtigen?

We geven regelmatig workshops en presentaties. Vul de korte enquête in en laat je contactgegevens achter om op de hoogte te blijven.

Hoe kan ik bijdragen aan het CIK-project?

We staan altijd open voor ideeën en input vanuit verschillende invalshoeken. Vul de korte enquête in en laat je contactgegevens achter om op de hoogte te blijven.

Hoe kom ik met jullie in contact?

Dat kan op meerdere manieren. Voor vragen met betrekking tot het onderzoek kun je het beste de korte enquête invullen en hierin je contactgegevens achterlaten. Je kunt ook direct mailen naar Bas Jansen, de PhD-onderzoeker die het onderzoek leidt: cik@tudelft.nl.