Impact Studio

Impact Studio, het pre-incubatieprogramma van de TU Delft voor opkomende startups, staat klaar om ondernemers en onderzoekers te ondersteunen bij het verkennen van de markt en het zakelijke potentieel van hun technologie. Bij Impact Studio worden ondernemers en onderzoekers uitgerust met de juiste tools en kennis om verder te kunnen met de startup. Na afronding van het programma zijn ze klaar om deel te nemen aan acceleratorprogramma's, zoals bijvoorbeeld bij YES!Delft.

 

Wat biedt Impact Studio?

  • Een coaching programma van 6 maanden, ontworpen om te helpen bij het vinden van de problem-solution fit die bij de technologie past. Impact Studio biedt ook een online bibliotheek met ondernemerskennis om het leerproces te versnellen.
  • Ideation Labs, helpt onderzoeksgroepen bij het identificeren en valideren van de praktische toepasbaarheid (problem-solution fit) en de commerciële levensvatbaarheid (product-market fit) van technologieën voortkomend uit hun onderzoek. Impact Studio helpt bij het ontwikkelen van een waardepropositie en koppelt getalenteerde (master)studenten aan onderzoekers om dit proces te ondersteunen.
  • Customer Discovery-support, waarbij het expertteam van Impact Studio een snelle marktvalidatie voor de technologie of innovatie uitvoert en marktkansen analyseert.
  • Open Office spreekuur, waar iedereen zijn eerste vragen kan stellen aan één van de deskundige coaches.


Impact Studio is een gezamenlijk initiatief van het Innovation & Impact Centre, Delft Enterprises en Delft Centre for Entrepreneurship.

Deze video legt het uit

Hoe meld je je aan bij Impact Studio?

We verwelkomen ambitieuze startende ondernemers en onderzoekers die serieus bezig zijn of willen zijn met het opbouwen van een startup en die bereid zijn om te leren en te groeien. Hier is hoe je je kunt aanmelden:

Aanmelden voor het coaching programma

  • Geschikt voor iedereen die vastbesloten is om aan je startup te werken.
  • Meld je aan door een e-mail te sturen naar impact-studio@tudelft.nl en vraag naar het aanmeldformulier.
  • Onze coachingprogramma's starten doorgaans twee keer per jaar, in de lente en de herfst, maar je kunt ook op elk moment instappen in het lopende programma.

Aanmelden Open Office spreekuur

  • Geschikt voor iedereen die een brandende vraag heeft over het starten van een startup.
  • Meld je aan door dit formulier in te vullen.

Aanmelden Ideation Labs of Customer Discovery Support

  • Met name geschikt voor onderzoeksgroepen (Ideation Labs) en onderzoekers die hulp nodig hebben bij het commercieel maken van hun innovatie (Customer Discovery Support).

Meld je aan door een e-mail te sturen naar impact-studio@tudelft.nl en informeer naar de mogelijkheden.