Impact Studio

De Impact Studio is een pre-incubator met als missie om TU Delft studenten, academici en professionals te ondersteunen bij het starten van hun eigen tech bedrijf.

Wij bieden een leerschool voor het ontdekken van ‘customer discovery’  in een vroeg stadium en voor het opzetten van teams en bedrijfsmodellen. Onze programma’s starten meerdere keren per jaar.

Alle ondernemers in onze studio krijgen toegang tot:

 1. Gepersonaliseerde coaching
  Praktische ondersteuning en begeleiding, gericht op teamvorming en het genereren van markttractie.
   
 2. Digitale bibliotheek
  Onbeperkte toegang tot een breed scala aan exclusieve TU Delft ondernemerscontent, om de ondernemers bij elke stap van hun ondernemersproces te ondersteunen.
   
 3. Community en industrie netwerk
  Constante interactie en het delen van kennis tussen alle deelnemers van het programma, en toegang tot ons uitgebreide netwerk van marktleiders, TU Delft experts en zakelijke professionals.

De Impact Studio is een gezamenlijk initiatief van het Innovation & Impact Centre en het Delft Centre for Entrepreneurship. We werken samen met early-stage innovatie initiatieven binnen de TU Delft, zoals BK-Launch en Aerospace Innovation Hub.

Heb je interesse om deel te nemen aan het volgende cohort van ons Impact Studio-programma?

Stuur dan een e-mail naar impact-studio@tudelft.nl

Ook faculteiten die met ons een samenwerking aan willen gaan, kunnen contact met ons opnemen via impact-studio@tudelft.nl