Renovatie buitenterrein X gestart

Nieuws - 26 september 2019 - Communication

De herinrichting van het buitenterrein van X is afgelopen woensdag 25 september gestart. Om X leefbaar en bereikbaar te houden, worden de werkzaamheden in verschillende fases uitgevoerd. Bij de planning van de werkzaamheden is rekening gehouden met de bekende activiteiten, evenementen en het buitenseizoen. De herinrichting is in de zomer van 2020 klaar.

Op de tekening is de werkvolgorde herkenbaar aan de oplopende nummering. Ook is te zien dat sommige fasen in delen worden uitgevoerd. Dit is nodig om faciliteiten zo goed mogelijk bereikbaar te houden. Verschillende fasen lopen in elkaar over, maar aan het einde van een werkdag zorgen we altijd dat er een veilige doorgang naar de velden beschikbaar is (eventueel met tijdelijke verharding of loopplanken). Doordat de activiteiten op de sportvelden vooral in de late middag- en avonduren plaatsvinden blijft de hinder door deze maatregel beperkt.

Toelichting op enkele fasen:

  • 1 t/m 5: looppaden rondom de voetbal- en hockeyvelden - 25 september t/m december 2019
    In de eerste vijf fasen wordt de voetpaden en verlichting rondom de voetbal- en hockeyvelden vernieuwd. Het aantrillen van de bestrating van de voetpaden geeft mogelijk enige geluidshinder.

  • 6: Campus Farm - medio oktober 2019 t/m februari 2020
    Tijdens deze fase is de Campus Farm niet bereikbaar en zal de cursus Tuinieren worden verplaatst naar de binnentuin van Freetown.

  • 9: Voorplein - februari t/m mei 2020
    Deze werkzaamheden voeren we gefaseerd uit om de fietsenstalling, het terras en de hoofdingang optimaal bereikbaar te houden.

 

Wil je meer weten over het project? Kijk dan op: https://campusdevelopment.tudelft.nl/project/herinrichting-buitenterrein-x/