News and Agenda

11 november 2018

2018 IEEE ITSS Best PhD Dissertation Award for Anahita Jamshidnejad

Anahita Jamshidnejad has won the 1st Prize in the 2018 IEEE ITSS Best PhD Dissertation Award competetion for her PhD thesis "Efficient predictive model-based and fuzzy control for green urban mobility". The IEEE ITSS Best Dissertation Award is given annually by the Intelligent Transportation Systems Society (ITSS) of IEEE for the best dissertation in any Intelligent Transportation Systems (ITS) area that is innovative and relevant to practice. The 1st Prize award consists of a plaque and a cash award of USD 2000.

25 oktober 2018

Giulia Giordano benoemd als Delft Technology Fellow

05 oktober 2018

3mE’er Laurens Valk genomineerd voor ‘Best Graduate’ TU Delft

23 augustus 2018

NWO START-UP- beurs voor Carlas Smith

21 augustus 2018

ERC Starting Grant voor 3mE-onderzoekers

27 juli 2018

Zeven ERC Starting Grants voor onderzoekers TU Delft

Zeven onderzoekers van de TU Delft krijgen van de Europese Onderzoeksraad een ERC Starting Grant. Deze beurzen (1,5 miljoen euro voor een programma van vijf jaar) zijn bedoeld om wetenschappers te ondersteunen die nog aan het begin van hun carrière staan maar onder begeleiding al uitstekend werk hebben geleverd.

16 juli 2018

Veni-financiering voor Carlas Smith

26 juni 2018

TU Delft DUWIND wins bid for hosting EAWE Torque2020 Conference

On Tuesday the 19th of June 2018, at the European Academy of Wind Energy’s Board meeting, TU Delft was awarded the right to host the prestigious EAWE Torque conference in 2020. The conference will be held between the 28th and 30th May 2020 and will coincide with the International Small Wind Turbine Competition hosted annually at TU Delft.

24 april 2018

Windturbines als inspiratie voor de scheepvaart

Innovaties uit de windenergiesector vinden amper hun weg in de scheepsbouw, ondanks de onmiskenbare overeenkomsten. Onderzoekers uit de scheepswerktuigkunde en regeltechniek grijpen het cohesieprogramma aan om hier verandering in aan te brengen.

27 februari 2018

Tope Agbana en Hai Gong (DCSC) in Delta