Websites

Binnen team Visual Communication (+ webredactie) verzorgen wij websites binnen het domein www.tudelft.nl/. Bijna alles na de “/” is mogelijk; we houden daarbij uiteraard wel rekening met de TU naamconventies.

Wil je een website binnen de tudelft.nl opzetten, neem dan in eerste instantie contact op met je eigen content manager. Heb je die niet, dan ben je bij het team van visual communication aan het goede adres. Wij kunnen je adviseren over de inrichting van je pagina’s en het gebruik van beeld, ondersteunen vanuit UX/UI, helpen met de realisatie van de website en opleidingen verzorgen zodat je de website zelf kunt bouwen en/of onderhouden.

Ieder organisatieonderdeel, projectgroep, onderzoeksgroep of andere samenwerking binnen de TU Delft kan een website aanvragen binnen het domein van de tudelft.nl. Meer informatie hierover is te vinden op het intranet.

Daar vind je informatie over:

Wil je een nieuwe website of nieuwe pagina’s aanvragen buiten tudelft.nl, dan is het niet toegestaan om gebruik te maken van de TU Delft huisstijl, het TU Delft logo en tudelft in de domeinnaam te gebruiken.