Merkconcept

Bij TU Delft realiseren we ‘Impact for a better society’. We gaan wereldwijde uitdagingen aan die iedereen persoonlijk raken; het klimaat, de energietransitie, de groei van steden, de digitale samenleving, gezondheid.

Dit doen we op z’n Delfts; degelijk, hands on, pragmatisch, innovatief, met lef, out of the box en maatschappelijk betrokken. We werken altijd vanuit meerdere perspectieven en belangen. Onze oplossingen zijn toekomstbestendig. We werken niet alleen, maar samen met onze partners.

De TU Delft werkt vol ambitie aan positieve verandering door onderzoek, onderwijs en innovatie van wereldklasse. Of het nu gaat om duurzame luchtvaart, schoon water of de toekomst van het internet.

In het logo van de TU Delft bevindt zich al lange tijd de vlam van Prometheus. De vlam staat symbool voor baanbrekende technologie, het vuur, dat Prometheus van de Olympische goden stal en uit liefde voor de mensheid aan hen gaf. Dit is nog altijd een bron van inspiratie voor de Delftse ingenieur.

Het merkconcept is voelbaar in alle uitingen van de TU Delft. In de stijl, de tone-of-voice en fotografie. Op deze huisstijlsite vind je de belangrijkste elementen.