TU Delft Repository

Research Repository

TU Delft Research Repository bevat wetenschappelijke documenten die zijn geproduceerd (of verzameld) door onderzoekers van de TU Delft. De documenten worden opgeslagen in een aantal deelcollecties. De huidige collecties zijn:

  • Institutional Repository bevat wetenschappelijke output van onderzoekers van de TU Delft en van onderzoekers met een relatie met de TU Delft.
  • Conference Proceedings bevat papers van conferenties die zijn georganiseerd door de TU Delft of gelieerde organisaties.
  • Hydraulic Engineering Reports bevat hydraulic engineering rapporten verzameld door onderzoekers van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen.
  • Aerospace Engineering Reports bevat een set oudere rapporten (1949-2002) van instellingen zoals het National Aerospace Laboratory (NLR).
  • Geoscience Reports bevat Geoscience rapporten verzameld door onderzoekers van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen.
  • Maritime Archive bevat documenten verzameld door onderzoekers van de afdeling Marine and Transport Technology van de faculteit ME.

Education Repository

TU Delft Education Repository is de digitale openbare vindplaats voor output gemaakt door studenten van de TU Delft. Deze Repository bevat:

Cultural Heritage Repository

Cultural Heritage Repository bevat historische documenten van de TU Delft.

Beeldbank

TU Delft beeldbank bevat ca. 33.000 digitale foto's, afbeeldingen, audiobestanden en videobestanden waaronder verschillende collecties oude foto's die gedigitaliseerd zijn. Alle bestanden hebben een relatie met TU Delft.

Colonial Architecture & Town Planning

Colonial architecture & town planning is een repository met documenten, foto's, films en kaarten op het gebied van Europese koloniale architectuur.

Een website gewijd aan gebouwen en plaatsen die zijn ontworpen en gemaakt tussen circa 1850 en 1970 in landen buiten Europa die destijds door Europeanen werden geregeerd. Deze website biedt toegang aan tekstdocumenten, foto's, films, kaarten en gerelateerde informatie zoals over architecten, commissarissen en aannemers.