Stichting Bar Het Lab

"Het Lab" is de bar van het gebouw van Applied Sciences (58) die elke dinsdag, woensdag, donderdag en laatste vrijdag van de maand open is. In het Lab vinden de borrels plaats voor de studenten en medewerkers van de opleidingen Life Science & Technology (LST), Molecular Science & Technology (MST),Nanobiology (NB) en de medewerkers van het gebouw. Ook is er de mogelijkheid om op maandagen of vrijdagen de bar te huren voor een afstudeerborrel of een ander evenement. Hiernaast is er ook nog de mogelijkheid om door de weeks overdag de bar te huren voor vergaderingen.

Het bestuur van Bar het Lab bestaat uit 6 studenten van de opleidingen LST, MST en NB die vrijwillig en parttime de bar draaiende houden. Tijdens de borrels worden wij geholpen door barvrijwilligers van de verschillende studieverenigingen. Zonder deze vrijwilligers zou een borrel niet mogelijk zijn.

We zien je graag snel een keertje in Bar het Lab!

Verhuur

Op maandagen en vrijdagen kan de bar gehuurd worden door mensen van de faculteit voor borrels en andere evenementen. Verder kan elke dag van de week overdag de bar worden gehuurd voor vergaderingen. Om de bar af te huren kan het onderstaande formulier worden ingevuld en worden verstuurd naar barhetlab-tnw@tudelft.nl. 

Reserveringsformulier

Huisregels

Bar het Lab handelt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Horeca, vastgelegd in “Huis & Gedragregels Horeca”. De huisregels vindt u hier.