Zeepkist-sessies

Deel je verhaal met een breed publiek!

Wil jij jouw onderzoek zo toegankelijk maken dat je er mee op een zeepkist durft te stappen? Wil je leren om over je eigen onderzoek vertellen op een echt begrijpelijke en enthousiasmerende manier? Meld je dan aan voor de Zeepkist-sessies!

Je krijgt niet alleen een intensieve training van ons, maar ook een podium in de stad! Hierin kun je zelf voorkeuren aangeven. Vertel bijvoorbeeld over je onderzoek naar blessurepreventie in de kantine van de honkbalclub. Of laat amateurschilders in het buurthuis zien hoe je met de nieuwste technieken een schilderij levensecht kunt uitprinten. We denken graag met je mee!

We hebben plek voor 16 Delftse wetenschappers. Het maakt niet uit of je aan het begin van je carrière als onderzoeker staat of al langer onderzoek doet, wat telt is dat je (nog) beter wilt worden in het spreken voor een breed publiek. Word je geselecteerd, dan krijg je een speciale presentatietraining.

De training bestaat uit twee dagdelen en helpt je met je verhaalvorming en performance. Ook krijg je een extra individuele sessie vlak voordat je jouw podium gaat betreden.

Aanmelden

Stuur een bericht naar wijstad@tudelft.nl, en vertel ons: Wie ben je, wat is jouw verhaal, op welke plek wil je dit vertellen en waarom moeten de mensen erover horen?

Organisatie

De zeepkist-sessies worden georganiseerd door WIJStad en Studium Generale. Met deze sessies willen wij een aantal Delftse onderzoeken op een leuke manier toegankelijk maken voor een breed publiek.