Verdere versoepelingen vanaf 6 juli

Nieuws - 01 juli 2020 - Communication

Met ingang van aanstaande maandag 6 juli, kunnen we weer verder opschalen. De VR-Booths en ACTlab gaan weer open, de Fitness start voorzichtig op en de ticketuren kunnen naar binnen worden verplaatst (bij slecht weer).

VR-Booths en ACTlab
Met ingang van aanstaande maandag kun je weer terecht in de VR-Booths en het Art, Crafts & Technology Lab (ACTlab). Je kunt gebruik maken van de 3D-printer of lasersnijders. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een ACTlab-certificaat en van tevoren een tijdslot te reserveren via onze webshop. De Community nights en Certificaatavonden komen na de zomer weer terug.

De Fitness
De Fitness gaat aanstaande maandag voorzichtig open. We starten gefaseerd, waar we bij goede ervaringen langzaam en binnen de kaders kunnen opschalen. Wil je gebruik maken van de Fitness? Reserveer dan vooraf een tijdsslot via de webshop.  

Ticketuren kunnen naar binnen
De versoepelingen van 1 juli bieden de mogelijkheid om ook binnen weer te kunnen sporten. De ticketuren zijn vooralsnog buiten gepland, maar zullen bij slecht weer naar binnen worden verplaatst. Deze wijzigingen worden in het online rooster kenbaar gemaakt. De ticketuren zijn al opgestart, dus wil je graag meedoen? Schrijf je dan vooraf via de gebruikelijke wijze in!

Huur of reserveer X3B
Omdat de versoepelingen het binnensporten weer toelaten, is het met ingang van vandaag 1 juli, al mogelijk om de zaal X3B te reserveren of huren via onze verhuurafdeling Rental. Dit is de helft van X3. De hal biedt ruimte aan een groep van maximum 12 personen.

Freetown sluit op maandag 6 juli
In verband met verbouwingswerkzaamheden sluit met ingang van maandag 6 juli de toegang naar Freetown. Dit betekent dat de muziekstudio’s nog tot 6 juli te reserveren zijn. Als alle werkzaamheden volgens planning verlopen, gaat de toegang naar Freetown halverwege augustus weer open.