Highlight Delft | Kunst & Technologie

13 februari 2020 16:00 t/m 15 februari 2020 23:00 - Locatie: Delft en TU Delft campus - Door: TU Delft Campus en de Gemeente Delft

HighLight is een driedaags festival in de innovatieve stad Delft. Ontdek installaties op het raakvlak van kunst en technologie, verspreid over een route van 19 unieke locaties door het centrum van Delft en op de TU Delft Campus. We geven jou een blik op de toekomst en dagen je uit om mee na te denken hoe creativiteit in technologie bijdraagt aan het vormen van een gezamenlijke toekomst.

Het festival neemt je mee langs mooie historische plekken in Delft, laboratoria op de campus en unieke locaties, waarvan een aantal speciaal voor Highlight haar deuren opent. Ervaar het spanningsveld tussen installatie en locatie en bevind je op het raakvlak van kunst en technologie.

Delft heeft een rijk ecosysteem van kennis- en innovatie gedreven instellingen. Met Highlight streven we ernaar om dit ecosysteem zichtbaar te maken in samenwerking met de TU Delft Campus en de Gemeente Delft.