Voor decanen

Omdat wij vinden dat een succesvolle doorstroom van het vwo naar de TU Delft een gedeelde verantwoordelijkheid is komen wij graag bij u op school langs voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard bespreken we ook de laatste ontwikkelingen op de TU Delft en kunt u al uw vragen stellen.

Daarnaast kunnen wij u op de hoogte brengen van alle voorlichtingsactiviteiten die wij kunnen aanbieden.

Op school

Organiseert u voorlichting op de eigen school of gezamenlijk met scholen in de regio? Diverse studenten van TU Delft kunnen bij u op school langskomen om te vertellen hoe zij het studeren aan TU Delft ervaren en hoe hun keuzeproces is verlopen. Van elke bacheloropleiding hebben wij studenten beschikbaar. 

Organiseert u en beroepenmarkt? TU Delft heeft een grote groep alumni die enthousiast zijn om te vertellen over hun beroep. Deze alumni kunnen ook uitgenodigd worden op uw school om zo de beroepenmarkt aan te vullen.

Neem contact op via student-communication@tudelft.nl als u wilt weten wat wij voor u kunnen organiseren of waar wij u mee kunnen helpen.

Wij helpen uw leerling in het studiekeuzeproces

Voor de verschillende fases in het studiekeuze proces bieden wij verschillende studiekeuzeactiviteiten voor uw leerlingen. Voor diepgaande vragen of speciale situaties kunnen u en uw leerlingen terecht onze studieadviseurs.