Aansluitende masteropleidingen

Met je BSc op zak sta je voor de keuze of je voor de mastertitel gaat. Bedenk dat een bachelortitel van een hogeschool bedoeld is om aan de slag te gaan in het bedrijfsleven. Bij een universiteit is het een stap op weg naar een academische graad. We raden je dus aan om door te studeren.

Masters programma Civil Engineering

De masteropleiding Civil Engineering duurt twee jaar. Binnen je master heb je de mogelijkheid om je verder te specialiseren binnen een van de aandachtsgebieden Bouw, Water of Transport. De vakken die je volgt, heb je nodig bij je afstudeeronderzoek en zijn dus specifiek voor het aandachtsgebied van Civiele Techniek dat jij hebt gekozen. Ook volg je een aantal vrije keuzevakken, binnen of buiten de opleiding, of zelfs buiten de TU Delft. Daarnaast kun je stage lopen, eventueel in het buitenland. Aan het eind van de opleiding ben je ‚ÄėMaster of Science‚Äô (MSc).

Bekijk hieronder de video over de master Civil Engineering

Master programma's op de faculteit

Naast het masterprogramma van Civiele Techniek kun je kiezen uit onderstaande programma‚Äôs bij de faculteit. Sommige hiervan zijn een samenwerking tussen 1 of meer faculteiten.

Master programma's bij een andere faculteit of universiteit

Met een bachelorsdiploma Civiele Techniek aan de TU Delft kun je veel verschillende kanten op. Naast het starten van een master binnen je faculteit, kun je er ook voor kiezen om een master bij een andere faculteit, universiteit of in het buitenland te volgen. In sommige gevallen kan het zijn dat de bachelor niet alle basis bevat die je nodig hebt voor de master die jij wilt gaan doen, in dat geval kun zul je een schakelprogramma moeten volgen.

Check mogelijke vervolg masters